צלעות תירס מטוגנות – הטרנד החדש

תקראו לזה צלעות תירס, או צ'יפס תירס, או תירס מטוגן – אנחנו קוראים לזה יאמי!!
אם תגללו לסוף המתכון תמצאו לינק לגרסה הבריאה יותר בתנור

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר 🍺

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 קלחי תירס
שמן לטיגון
כפית אבקת שום
מלח ופלפל
ערית קצוצה
גבינת פרמזן מגורדת
חמאה מומסת
אופציות לרטבים: קטשפ, מיונז, רוטב ברביקיו, רוטב שום
אופן הכנה
1 חולטים את קלחי התירס במשך 5 דקות במים רותחים
2 מחממים שמן בסיר עמוק
3 חותכים מקלות תירס מהקלחים בזהירות שלא יתפרקו
4 מטגנים את מקלות התירס עד שהם משחימים ומתעגלים מעט
5 מעבירים לצלחת עם נייר סופג, מורחים בעזרת מברשת מהחמאה על מקלות התירסים, בוזקים מלמעלה בנדיבות פרמזן ועירית קצוצה

רוצים גרסה בריאה יותר? כנסו למתכון לצלעות תירס בתנור

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות