סלט הכרובית של אבי ביטון

סלט כיפי שיכול ללוות כל מנה כתוספת מקורית וגם לשמש כארוחה בפני עצמה. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כוסות כרובית קצוצה דק
12 משמשים פרוסים דק
6 כפות אגוזי לוז קצוצים
1 צרור נענע קצוצה
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
1 צרור כוסברה קצוצה
1 פרמזן מגורר
לרוטב:
2 כפות דבש
5 כפות שמן זית
1 לימון (מיץ מהלימון)
1 כפית מלח
אופן הכנה
1 קוצצים את הכרובית ומכניסים לקערה.
2 מכניסים את שאר המרכיבים, מערבבים, מתבלים במלח ופלפל ומנערים היטב.
3 שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים כך שכל הכרובית תקבל את הרוטב באופן שווה ומגישים.
סלט-כרובית-אבי-ביטון1
סלט-כרובית-אבי-ביטון1

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות