סלט הכרובית של אבי ביטון
סלט כיפי שיכול ללוות כל מנה כתוספת מקורית וגם לשמש כארוחה בפני עצמה. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 כוסות כרובית קצוצה דק
12 משמשים פרוסים דק
6 כפות אגוזי לוז קצוצים
1 צרור נענע קצוצה
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
1 צרור כוסברה קצוצה
1 פרמזן מגורר
לרוטב:
2 כפות דבש
5 כפות שמן זית
1 לימון (מיץ מהלימון)
1 כפית מלח
אופן הכנה
1 קוצצים את הכרובית ומכניסים לקערה.
2 מכניסים את שאר המרכיבים, מערבבים, מתבלים במלח ופלפל ומנערים היטב.
3 שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים כך שכל הכרובית תקבל את הרוטב באופן שווה ומגישים.