פשטידת מחאמר מרוקאית של ג'קי אזולאי

מח’אמר מרוקאית או מעקודה? איך שאתם תחליטו לקרוא לה ככה יהיה! עושים סדר “אצל ג’קי” בכל מה שקשור לפשטידה המוכרת והאהובה.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8 תפוחי אדמה גדולים
1.5 כוס מיקס אפונה וגזר
8-10 ביצים
1 צרור פטרוזליה
0.5 לימון סחוט
מלח
פלפל
כורכום
1 בצל גדול מטוגן
מעט שמן
פשטידת מחאמר מרוקאית של ג'קי אזולאי
פשטידת מחאמר מרוקאית של ג'קי אזולאי
אופן הכנה
1 בסיר עם מים רותחים, מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך ומסננים ממים בסיום.
2 מוערכים את תפוחי האדמה לכדי פירה, מקררים ומוסיפים 8 ביצים.
3 בקערה נפרדת, מערבבים את לקט הירקות, התבלינים, פטרוזיליה, מעט לימון והבצל המטוגן.
4 מעבירים הכל לקערה אחת ומערבבים.
5 מחממים שמן בסיר עגול ורחב ( קוטר 24 ס”מ), שופכים את התערובת ומבשלים במשך כ-50 דקות.
6 לאחר האפייה מצננים, הופכים על מגש עגול ושטוח ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      מחמאר

      ש קטנה והאם לכסות בזמן הבישוללא הופכים את הסיר כאדי לאפות את הלמעלה

      ש קטנה והאם לכסות בזמן הבישוללא הופכים את הסיר כאדי לאפות את הלמעלה
      לאה says:
      • נכון

        נכון
        rotem says:
    • 1

      מבשלים או אופים את הפשטידה. לא ברור באופן ההכנה

      מבשלים או אופים את הפשטידה. לא ברור באופן ההכנה
      נורית says:
      • בעיקרון מבשלים על אש קטנה

         את יכולה גם לאפות אם את רוצה
        (או חצי חצי)

         את יכולה גם לאפות אם את רוצה (או חצי חצי)
        מיקה says: