פנקוטה יוגורט ורוטב פירות יער של אפרת אנזל

קינוח בריא של פנקוטה יוגורט ופירות יער – מתכונים לסובלים מסוכרת מתוך הקדירה הבריאה עם אפרת אנזל

6 מנות של חצי כוס

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרק פירות יער
2 כוסות מים
2 כוסות מיץ חמוציות
1 כף סוכר
½ כוס יין אדום
מגוון תבלינים- 2 מקלות קינמון, 2 כוכבי אניס 3 תרמילי הל
11/2 כוסות של פירות יער (פטל אדום, פטל שחור, אוכמניות, חמוציות, דודבנים)- קפוא או טרי בהתאם לעונה
גרידת לימון
לפנקוטה
1 חבילת שמנת רזה (10%)
2 דפי ג'לטין
1/3 כוס + כף דבש
2 גביעי יוגורט ביו לפחות 3% שומן
תמצית וניל איכותית (או גרגירים ממקל וניל שיבושל עם החלב)
אופן הכנה
1 מבשלים יחד את כל חומרי המרק עד לרתיחה ומצמצמים עוד קצת לקבלת צבע עמוק. מצננים במקרר עד ההגשה.
2 שופכים את השמנת הקרה לסיר ומערבבים עם הג'לטין. מחכים כמה דקות ומערבבים היטב (עדיין לא מחממים).
3 לאחר שרוב גושי הג'לטין נמסו מחממים את השמנת על אש קטנה תוך כדי בחישה מתמדת ולא נותנים לה לרתוח. כאשר כל הג'לטין נמס פנימה מורידים מהאש.
4 מערבבים יחד את היוגורט, הדבש והוניל עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים לה את השמנת. שוב, מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה וחלקה
5 יוצקים את התערובת לתבניות סיליקון או קעריות קטנות ומצננים במקרר כמה שעות.
6 להגשה: יוצקים מעט מרק יערים לצלוחית ומניחים במרכזה את הפנקוטה (הופכים את הקערית). מקשטים בכמה פירות יער.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות