שלא יתפרק לכם: איך מכינים קציצות עוף וירקות?

בואו ללמוד איך מכינים קציצות שלא מתפרקות. מאת רותם ליברזון.

קציצות זה אחד המאכלים הכי נפוצים בצהריים ובינינו גם הכי טעימים.

יש המון סוגים של קציצות והמון טעמים; מטוגנות, אפויות, ברוטב, בלי רוטב. כשמדובר על קציצות מטוגנות בסיסיות שהם למעשה הבסיס לכל תבשיל שתחליטו להכין, יש מספר גורמים חשובים שמשפיעים על הכנתם:

הכנת קציצה דורשת איזון בין החלבון, לשומנים ולפחמימות; כאשר לוקחים עוף טחון לדוגמא, מומלץ להכניס לתוכו, קודם כל, לטעמים טובים – עשבי תיבול טריים, בצל או שום ואני אוהבת גם ירק מגורר כגון גזר או קישוא.

כדי לאחד את התערובת, כדאי להכניס ביצה ומעט פירורי לחם שיאווררו את המסה.

אני ממליצה לערבב היטב את התערובת אפילו עם הידיים (נקיות כמובן) כדי לשחרר את החלבון שבעוף.

זה מה שלבסוף יגרום לקציצה להיות יציבה בטיגון או באפיה ולהשתדך לכל רוטב בהצלחה.

אל תשכחו לתבל היטב את הקציצות לפני הטיגון.

בתיאבון!

מומלץ לקרוא גם:

איך מכינים טפנד – ממרח זיתים תוצרת בבית?

ממרחים ביתיים חריפים אש: איך מכינים סחוג ואריסה?

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות