טירמיסו של תומר אומנסקי

תומר אומנסקי במתכון לטירמיסו שכבות – המתכון שיהפוך אתכם לקונדיטורים של המשפחה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבישקוטי:
160 גרם חלבונים
80 גרם חלמונים
240 גרם סוכר
260 גרם קמח + קורט סודה לשתיה
לקרם מסקרפונה:
400 גרם גבינת מסקרפונה
1 ליטר שמנת מתוקה
1 מחית וניל
90 גרם אבקת סוכר
50 גרם פודינג וניל (לא חובה)
הרכבה וקישוט: (תבנית בקוטר 20 גובה 10)
300 מ”ל אספרסו מוכן חזק / מדולל בחלב
לגימור:
1 אבקת קקאו
אופן הכנה
הכנת הבישקוטי:
1 בקערת מיקסר יש להקציף היטב חלבונים עם 200 גרם סוכר. בקערית לערבב חלמונים עם יתרת הסוכר. למרנג שהתקבל לקפל את תערובת החלמונים, הקמח והסודה לשתייה
2 לזלף את הבשקוטי על נייר אפייה (נעשה 3-4 דסקיות בקוטר 20) משומן ולפזר מעליו אבקת סוכר. לאפות בחום של 165 מעלות כ18-20 דקות. שימו לב שאם הדסקית יוצאת יותר רחבה אחרי האפייה פשוט תקרצו אותה עם הרינג
3 לצנן היטב
הכנת הקרם מסקרפונה:
1 להקציף היטב את חומרי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה
הרכבה:
1 להרטיב את הבשקוטי בקפה (המון קפה!!!) ולמרוח מעליהם את קציפת המסקרפונה, יש לחזור על הפעולה מספר פעמים
2 לזלף מעל תלוליות קרם ונפדר באבקת קקאו הולנדי איכותי

למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות