סיור קולינרי ברמת הגולן – פרויקט "לבן אדום"
סדרת כתבות על קולינריה ישראלית. והפעם אנחנו ברמת הגולן. מוכנים? יוצאים לדרך – גאים להציג את פרויקט "לבן אדום"
הפעם בסדרת הכתבות שלנו, אנחנו ברמת הגולן.
התחלנו בישוב הדרוזי מג'דל שמס באירוח דרוזי אותנטי שם זכינו לאירוח מדהים וחם שכלל את מיטב האוכל הדרוזי.
משם המשכנו לשוק ברכת רם. בשוק ניתן למצוא תפוחים ודובדבנים וכל מה שגדל באזור.
5 דקות משם למרגלות האגם ממוקמת מסעדת טי בון שידוע בבשרים איכותיים ובעיקר בנוף מושלם.
סיימנו את היום הראשון והגיע הזמן לנוח, ואם לנוח אז במלון עין זיוון שמציע בקתות מפנקות ומגוונות הממוקמות במרחבים הירוקים של הקיבוץ. גולת הכותרת של הביקור הייתה ארוחת בוקר מפנקת במיוחד .
אחרי מנוחה טובה המשיכו במסע הקולינרי שלנו למקום מיוחד באמת. אירוח בביתו של השף היושב מדובר בגיא וליאת עזרי המארחים בביתם ארוחות גורמה יחודיות. מדובר ב- 8 מנות שגיא מגיש תוך כדי שהוא מספר את סיפור חייו המרתקים. היה מושלם .
אין כמו לסיים עם יין טוב, אז הדרמנו למושב כנף המשקיף לכנרת, ליקב סקוריה שמציע סיור ביקב ,טעימות של יין וגבינות וסדנת ריחות מפתיעה .
הגענו לסיום של יומיים טעימים במיוחד ברמת הגולן . נתראה בפרק הבא.
**הכתבה היא החלק מפרויקט "לבן אדום" של y travel – יוצרי תוכן מטיילים.