פטוצי'ני גבינה ואגסים של לאון אלקלעי

 פטוצ'ינה גורגונזולה, פיסטוק ואגסים  – להגיש בבית מנה כמו במסעדות

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

50 גרם פיסטוק קצוץ
100 גרם גבינת גורגונזולה חריפה
2 כפות שמנת מתוקה
250 גרם פסטה מסוג פטוצ’יני ביצים
1 אגס חתוך לפלחים דקים
1 אגס חתוך למקלונים
40 גרם גבינת גרנה
מלח
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
2 בזמן שהפסטה מתבשלת שמים את הגבינה והשמנת בסיר ומחממים עד לקבלת תערובת אחידה
3 כאשר הפסטה מבושלת מסננים ומעבבירים לווק
4 מקפיצים ומחלקים לצלחות הגשה
5 בוזקים פיסטוק, מקלוני אגס ובוזקים גבינה בנדיבות
פטוצי'ני גבינה ואגסים של לאון אלקלעי
פטוצי'ני גבינה ואגסים של לאון אלקלעי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות