דג בס אפוי בבצל אדום שומר ולימונים של סימה ביטון

סימה ביטון מלמדת אותנו להכין דג בס אפוי שהוא גם טעים וגם בריא ומאוד פשוט להכנה

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1.8 ק”ג בס נקי מקשקשים ומתוכן ומוכן לבישול
1 בצל אדום קלוף וקצוץ דק
1 ראש שומר קצוץ
1 שן שום קלופה וקצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה של זרעי שומר
4 חופנים של עשבי תיבול טריים (פטרוזיליה, בזיליקום, שמיר, טרגון, מיורן)
3 לימונים
6 כפות שמן זית
נייר אלומיניום
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 220 מעלות.
2 מכינים רצועת נייר אלומיניום הגדולה פי 5 מאורך הדג, מקפלים ל – 2 ומסדרים במרכז: בצל, שומר ושום. מניחים את הדג על הירקות ומתבלים במלח , פלפל וזרעי השומר.
3 ממלאים את הדג בכל עשבי התיבול הטריים וסוחטים מיץ מ – 2 הלימונים על הדג, את הלימון השלישי חותכים לפרוסות ומפזרים מסביב לדג.
4 שופכים את שמן הזית מעל הדג ומקפלים את נייר האלומיניום . מהדקים טוב ונזהרים שהמיצים לא ישפכו.
5 אופים כ-40 דקות.
6 ממתינים 5 דקות לפני ההגשה.
דג בס אפוי בבצל אדום שומר ולימונים של סימה ביטון
דג בס אפוי בבצל אדום שומר ולימונים של סימה ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות