קל ועדין: דניס צלוי במלח

דל קלוריות ולא על חשבון הטעם הטוב: דג עסיסי ממולא בלימון

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 דגי דניס שלמים וטריים
1 שורש ג׳ינג׳ר מקולף (באורך כ – 5 ס״מ)
3 שיני שום
1/2 כפית פלפל לבן טחון
1 צרור לואיזה / לימונית
2 ליים / לימון פרוס דק
2 ק״ג מלח גס
6 חלבוני ביצה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל – 200 מעלות.
2 במעבד מזון טוחנים יחד שורש ג׳ינג׳ר, שום, פלפל לבן ולואיזה/לימונית עד לקבלת תערובת גסה.
3 ממלאים את בטן הדג בתערובת.
4 מוסיפים 3 – 2 פרוסות ליים/לימון.
5 מערבבים מלח גס עם החלבונים.
6 מניחים שכבה דקה של מלח בתבנית, מניחים מעל את הדגים ומכסים ביתרת המלח.
7 מהדקים מעט וצולים כ – 30 דקות.
8 המלצת הגשה: סלט ירוק לצד המנה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות