אוזני המן תוצרת בית במילוי פרג, שוקולד או ממרח תמרים

למה לא כל יום פורים: אוזני המן ביתיים של ערבה שלוש שתכינו בקלות ותרצו לאכול במשך כל השנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק פריך
100 גרם אבקת סוכר
1/2 כפית אבקת אפיה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות / מחמאה לגרסת פרווה
300 גרם קמח
1/2 כוס שקדים טחונים דק
קורט מלח
3 חלמונים
מילוי
מלית פרג
ממרח תמרים עם כפית קינמון (רצוי להוסיף חופן אגוזי מלך קצוצים)
ממרח שוקולד
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר מערבבים היטב את כל החומרים של הבצק פרט לחלמונים עד לקבלת פירורים עדינים.
2 מוסיפים את החלמונים עד לאיחוד הבצק.
3 מקררים את הבצק במשך כ – 4 שעות במקרר.
4 מרדדים את הבצק במשטח מקומח היטב וקורצים עיגולים בעזרת כוס.
5 מניחים כפית מהמלית ומקפלים לצורת אוזן המן.
6 מניחים בתבנית אפיה עם נייר אפיה.
7 ממלאים במלית הרצויה.
8 אופים בתנור מחומם מראש בחום 175 מעלות עד שתחתית העוגיה זהובה.( 15 – 12 דקות).
9 מצננים ומפזרים מעט אבקת סוכר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות