עוגת גבינה אפויה קלאסית של מיקי שמו

תמיד חלמתם להכין עוגת גבינה אפויה קלאסית של מיקי שמו? עכשיו הגיע הזמן – המתכון המושלם לעוגת גבינה קלאסית מתוך "מיקי שמו אופה מהלב". עוגת גבינה אפויה כמו של בית מלון

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית קפיצית בקוטר 24 ס”מ
לבצק הפריך:
100 גרם חמאה
50 גרם סוכר
210 גרם קמח (½1 כוסות)
1 חלמון
2 כפות מים
לתערובת הגבינה:
4 ביצים מופרדות
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
750 גרם גבינה ריקוטה פרסקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 שקית אבקת פודינג וניל
30 גרם קמח
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
קליפה מגוררת מ- 1/2 לימון
1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
הבצק:
1 מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח עד לקבלת תערובת פירורית.
2 מוסיפים את החלמון והמים ומעבדים עד לקבלת פירורים גדולים.
3 מסיימים את הלישה באופן ידני. עוטפים בניילון נצמד ומניחים בקירור ל1/2 שעה.
4 מרדדים את הבצק לעיגול ומניחים בתבנית בקוטר 24 ס”מ.
5 אופים כ- 12 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות. מצננים.
6 תערובת הגבינה: מקציפים חלבונים כדקה במהירות בינונית, מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
7 מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת אחידה.
8 מקפלים בעדינות את הקצף לתוך תערובת הגבינות.
הרכבת העוגה:
1 יוצקים את תערובת הגבינה על גבי בסיס העוגה.
2 אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות.
3 מוציאים את העוגה מהתנור, מפרידים אותה מדפנות התבנית בעזרת סכין.
4 מנמיכים את חום התנור ל -160 מעלות ומחזירים את העוגה לתנור.
5 אופים כשעה עד ששולי העוגה יציבים אך היא עדיין רוטטת קלות במרכזה.
6 מצננים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
עוגת גבינה אפויה קלאסית של מיקי שמו
עוגת גבינה קלאסית של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות