פינוק שוקולד מתובל של מיקי שמו

נשנוש שוקולד טעים כל כך – פשוט פינוק מתוך "מיקי נטו"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 מנות אישיות בקוטר 8 ס”מ
לבסיס הקרנצ’י:
100 גרם שוקולד מריר 70%
1 כף סילאן תמרים (25 גרם)
2 כוסות פצפוצי אורז תפוח מלא (50 גרם)
לגנאש שוקולד והל:
200 שוקולד מריר 70%
225 מ”ל שמנת מתוקה
1 כף דבש או סילאן (25 גרם)
1 כף גלוקוזה (25 גרם)
2 כפות פולי קפה קלויים
2 תרמילי הל
275 מ”ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
הבסיס הקרנצ’י:
1 ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (“בן- מארי”).
2 מוסיפים את הסילאן ופצפוצי האורז ומערבבים בעדינות עד שכל פצפוצי האורז מכוסים בשוקולד.
3 משטחים בתבנית סיליקון עם שקעים בקוטר 8 ס”מ גובה 2 ס”מ.
4 מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
לגנאש שוקולד והל:
1 ממיסים את השוקולד המריר בקערה רחבה.
2 מרתיחים את השמנת המתוקה עם הדבש, הגלוקזה, הקפה וההל.
3 מסננים ומערבבים יחד עם השוקולד המומס, עד לקבלת תערובת אחידה.
4 יוצקים על גבי מסת השוקולד את השמנת המתוקה שנותרה. מעבדים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מסה אחידה וחלקה. עוטפים בניילון נצמד ומקררים באופן מלא.
הרכבת הפינוק:
1 מקציפים את גנאש השוקולד הל עד שמתקבלת תערובת נוחה לזילוף.
2 מניחים את בסיסי הקראנץ’ במרכז צלחת ההגשה ומזלפים על גביהם מן הגנאש המוקצף.
3 מעטרים בגרידת שוקולד או בפולי קפה.
פינוק שוקולד מתובל של מיקי שמו
פינוק שוקולד מתובל של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות