טטאקי פילה בקר של יוסי חנוכה

קבלו את המנה שלכם לארוחת השישי פילה בקר על מצע קרפצ’יו סלק בעיטור נגיעות פסטו ובלסמי מצומצם בעיטור עלי מיקרו אפונה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל- 6 סועדים
פילה בקר
סלק
בזיליקום
נענע
לימונית
שמן זית
סילאן
צנוברים
גרידת לימון
גרידת תפוז
בלסמי
קורנפלור
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עלי מיקרו אפונה
אופן הכנה
1 מרתיחים סלק, מסננים, מקלפים ומכניסים למקרר
2 חותכים את דפנות הפילה בקר ויוצרים מהנתח העגול נתח “מרובע”. מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס
3 הכנת פסטו: מכניסים למיקסר את כל עשבי התיבול וטוחנים, מזלפים בהדרגה שמן זית, סילאן וצנוברים
4 מגרדים גרידה מלימון ומתפוז ומניחים בצד, את התפוז סוחטים ומוסיפים לעיסה וטוחנים עד למרקם חלק, מעבירים לסקוויזר ומניחים להתקרר
5 לבלסמי: שופכים בלסמי למחבת ומדליקים על אש נמוכה עד שמצתמצם, קושרים עם קורנפלור ומים בכלי חיצוני ושופכים לבלסמי להיקשרות. מורידים מהאש להתקררות מעבירים לסקוויזר
6 לאחר שהסלק התקרר מוציאים מהמקרר ומגרדים במנדולינה דקה, מסדרים על נייר אפייה בצורת שושנה כל שלישייה בדף לבד
7 את נתח הבשר “המרובע” אנו מתבלים במלח גס ופלפל שחור גס ועל מחבת סוגרים מכל צד. מוציאים מהמחבת ומכניסים למקרר להתייצבות, לכשיתקרר פורסים פרוסות דקות
8 סידור הצלחת: הוכפכים נייר אפייה עם הסלק על מרכז צלחת מפזרים מעל מגרידת הלימון וגרידת התפוז, מניחים 3 פרוסות דקות של בשר מעטרים ברוטב הפסטו וזולפים מעל את הבלסמי המצומצם. מעטרים עם עלי מיקרו אפונה ומגישים
טטאקי פילה בקר של יוסי חנוכה
טטאקי פילה בקר של יוסי חנוכה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות