לבנים ונציאניות של הנס וגלית ברטלה

קינוח בניחוח איטלקי: הנס וגלית ברטלה מכינים קינוח לבנים ונציאניות שאתם חייבים להכין

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית בגודל 20X20 ס”מ
500 גרם חלב
2 מקלות וניל
0.25 כפית אבקת קינמון
4 ביצים
150 גרם סוכר
50 גרם קורנפלור
50 גרם עמילן אורז
שמן זית לטיגון
להגשה:
תערובת לפידור המורכבת מאבקת סוכר, אבקת וניל ואבקת קינמון.
אופן הכנה
1 מרוקנים את תוכן מקלות הוניל
2 מרתיחים החלב, את תוכן מקלות הוניל ואת הקינמון
3 מערבבים את הביצים עם הסוכר, הקורנפלור ועמילן התירס
4 מוסיפים באיטיות ובהדרגה את החלב החם לתערובת הביצים, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה, תוך כדי ערבוב
5 יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בניר אפייה בגובה 3 ס”מ ומקפיאים 4 שעות לפחות
6 פורסים למלבנים אחידים בגודל 4×2 ומטגנים בשמן זית בחום של 160 מעלות
7 מניחים על צלחת וטובלים בתערובת של אבקת סוכר, אבקת ווניל וקינמון
8 מגישים חם
לבנים ונציאניות של הנס וגלית ברטלה
לבנים ונציאניות של הנס וגלית ברטלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות