טאג'ין שקדי עגל וכמהין של גיא פרץ

גיא פרץ מציג שולחן ערוך – טאג'ין שקדי עגל וכמהין טעים וואו שאתם חייבים להכין לארוחת שישי הבאה, מתוך התוכנית "השף המתלבש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 4 מנות:
600 גרם שקדי עגל
300 גרם כמהין טריים נקיים או משומרים
3 עלי דפנה
6 פלפלים אנגלים
4 פלפלים אדומים יבשים ומתוקים מושרים במים פושרים וחצויים לאורכם
3 פלפלי שטה חריפים חצויים
4 כפות כוסברה קצוצה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום פרוסות
4 כפות שמן זית
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
מלח
אופן הכנה
1 מרתיחים את שקדי העגל עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי כשהם מכוסים במים כ – 20 דקות עד לריכוך השקדים, מקררים וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
2 מחממים מחבת ומטגנים את השום, מוסיפים את הפלפלים היבשים, הפפריקה ומטגנים אותה כדקה לחיזוק הצבע.
3 מוסיפים את יתר התבלינים והחומרים ומוסיפים 2 כוסות מים, מכסים ומרתיחים.
4 מעבירים לטאג’ין וממשיכים לבשל בתנור מחומם ל – 180 מעלות כשעה.
טאג'ין. תמונה: adobe stock

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות