עוגת מוס פרווה מעולה

מתכון מעולה ופשוט לעוגת מוס שוקולד פרווה בטעם מושלם

זמן הכנה
40 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
4 שעות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם שוקולד מריר
200 גרם שבבי קוקוס
6 מיכלים של קצפת צמחית
12 כפות ליקר תפוזים
גרידה מתפוז שלם
700 גרם עוגיות נשיקה
הגשה
סירופ שוקולד פרווה
אופן הכנה
1 ממיסים בסיר את השוקולד המריר עם 2 מיכלים של שמנת צמחית.
2 מערבבים ומוסיפים את גרידת התפוז וליקר התפוז, בתום המסת השוקולד מורידים מהאש ומקררים את רוטב השוקולד עד שהוא מסמיך.
3 מקציפים בקערה 4 מיכליע קצפת קצפת צמחית עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים חצי מכמות הקצבת לרוטב השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת מוס אחיד.
4 מפררים את הנשיקות בשקית בעזרת מערוך, מוסיפים להם את הקוקוס, מערבבים ומוסיפים לכמות הקצפת שנותרה ומערבבים הכל יחד.
5 יוצקים לתבנית את שכבת הקרם עוגיות הלבן ומשטחים ומעל יוזקים את שכבת מוס השוקולד ומחליקים.
6 מכניסים את העוגה למקפיא למשך כ-3 שעות עד שהמוס מתייצב.
הגשה
1 בתום ההקפאה כשהעוגה מוכנה מזגגים מעל סירופ שוקולד ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות