שבלולי פיצה מושלמים שכיף לאכול

מתכון פשוט וטעים לשבלולי פיצה שהילדים שלכם יטרפו

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת בצק עלים
2 בצלים קצוצים
200 גרם רסק עגבניות
1 כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
חצי כפית סוכר
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 חבילת גבינה צהובה
1 קופאת שימורים זיתים ירוקים
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד לכדי הזהבה.
2 מכניסים את הבצל לקערה ומוסיפים את השום, רסק העבניות, שמן הזית והתבלינים ומערבבים הכל יחד.
3 על משטח פותחים את בצק העלים ומחלקים לשניים ומורחים את רוטב עגבניות.
4 מוסיפים מעל את הגבינה והזיתים ומגלגלים לצורת רולדה.
5 את הרולדה מכניסים למקפיא ל-30 דקות ומחממים תנור ל-180 מעלות.
6 לאחר ההקפה חותכים את הרולדה לשבלולים בעובי של כ-5 ס"מ, מניחים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה.
7 מכניסים את התבנית עם השבלולים לתנור שחומם מראש ואופים כ-25 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות