סמורס עוגיית שוקולד צ'יפס

מתכון סמורס עוגיית שוקולד צ'יפס מתוך הבלוג של בר פיירמן

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
170 גרם סוכר חום כהה
80 גרם סוכר לבן
2 ביצים גדולות
380 גרם קמח
1/4 גרם אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתייה
כפית וחצי מלח
300 גרם שוקולד ציפס מריר
חבילת שוקולד מריר
מרשמלו וניל
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה עם 2 סוגי הסוכרים יחד עד להטמעה מלאה.
2 מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבול עד שהתערובת אחידה.
3 בקערה נפרדת מנפים יחד קמח, אבקת אפיה וסודה לשתייה.
4 מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבבים רק עד שהקמח מתחיל להיטמע בבלילה.
5 מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהכל מתאחד לחלוטין.
6 לוקחים מחצית מכמות הבצק ומשטחים אותו על תחתית מחבת מברזל יצוק ויוצרים שכבה אחידה.
7 ממלאים במרכז התחתית חצי חפיסת שוקולד מריר ומרשמלו.
8 מכסים ביתרת הבצק ומפזרים בעזרת פלטה מדורגת את הבצק כך שיכסה את המרשמלו וימלא את יתרת המקום במחבת.
9 אופים בתנור שחומם מראש על 175 מעלות במשך 25 דקות או עד שהבצק משחים בקצוות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות