ריזוטו אפוי בתנור של רונית הראל (אמא של ירדן) עם אבי ביטון

השף אבי ביטון מארח את ירדן הראל ואת אימה רונית שמלמדת אותו להכין “ריזוטו פטנט” – ריזוטו מהיר בלי ציר ובלי לבחוש עם פטריות, ארטישוק ואפונה. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 שקית פטריות פורצ’יני מיובשות
4 כוסות מים רותחים
שמן זית
50 גרם חמאה
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
טימין
1 כוס אפונה
1 כוס ארטישוק
2 כוסות אורז לריזוטו
מלח
פלפל
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
2 משרים שקית של פטריות פורצ’יני מיובשות במים הרותחים.
3 בסיר שטוח מחממים קלות שמן זית וחמאה ומטגנים בהם את הבצל, השום והטימין.
4 מוסיפים לסיר את האפונה והארטישוק וממשיכים לטגן מספר דקות.
5 מוסיפים את האורז ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את הפטריות יחד עם המים ומביאים הכל לרתיחה.
6 מכסים את הסיר ומעבירים לתנור ל- 30 דקות.
7 מניחים למעלה את החמאה ומערבבים היטב.
8 מעטרים בגבינת גרנה פדנה (או גבינה פיקנטית אחרת) מגורדת, מערבבים ומגישים.
ריזוטו אפוי בתנור של רונית הראל (אמא של ירדן)
ריזוטו אפוי בתנור של רונית הראל (אמא של ירדן)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות