עוגת גבינה רזה ודיאטטית קלה להכנה

עוגת גבינה בחושה מגבינות רזות,קלה להכנה, ויחסית לעוגת גבינה דיאטטית- כל הטעם ללא רגשות אשם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ביצים (L)
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/3 כוס שמן
500 גרם גבינה לבנה (5%)
3 כפות שמנת חמוצה 9%
1 כף מיץ לימון, טרי
1/3 כוס קוקוס
2 כוסות קמח (280 גרם)
1 שקית אבקת אפייה
מתוך הבלוג "שבת בבוקר" של בר עזרא. צילום: ליטל טל

מידות והמרות משקל באפייה>

אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות, חום עליון תחתון.
2 בקערה גדולה נשים ביצים, סוכר וסוכר וניל.
3 נטרוף היטב בערך דקה אחת שלמה עד שהתערובת תפוחה ואוורירית.
4 נוסיף שמן תוך כדי טריפה.
5 שהתערובת אחידה ונוזלית מוסיפים את הגבינה הלבנה ואת השמנת החמוצה.
6 מערבבים היטב לתערובת ללא גושים.
7 מוסיפים קוקוס, מיץ לימון, קמח ואבקת אפייה וטורפים היטב עד שהקמח נטמע בתערובת ללא גושים. לא לערבב יותר מידי
8 מעבירים את התערובת ל2 תבניות אינגלשקייק מרופדות בנייר אפייה שווה בשווה עד כמה שאפשר.
9 מכניסים לאפייה של 45-50 דק׳ עד שהעוגות תופחות, מזהיבות ומעט נסדקות באמצע.
10 מוציאים ומצננים לטמפ׳ החדר
11 במהלך הצינון העוגות ירדו לגובה המקורי שלהם ומעט יישקעו באמצע. וזה בסדר.
12 פורסים ומגישים
13 שומרים במקרר עד יומיים מכוסה היטב.
14 אפשר להגיש את העוגות קרות מהמקרר או בטמפ׳ החדר.

לבלוג "שבת בבוקר" של בר עזרא לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות