עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה של פעם, ללא אפייה, שתמיד מצליחה מגבינות שמנת ופירורי ביסקוויטים

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם ביסקוויטים פתי בר
100 גרם חמאה
2 גביעי שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
1 שקית פודינג וניל
200 גרם חמוצה שמנת של פעם 27%
500 גרם גבינה לבנה
אופן הכנה
1 טוחנים את הפתי בר במעבד מזון למרקם גס ולא פירורי
2 ממיסים חמאה במיקרוגל בפולסים
3 מערבבים את החמאה ופירורי הביסקוויטים היטב, מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ומשמנים אותה, מהדקים היטב (אפשר בעזרת כוס) את עיסת החמאה והביסקוויטים ומכניסים למקפיא לשעה
4 במיקסר עם וו הקצפה מקציפים 2 שמנת מתוקה עם סוכר ושקית פודינג ווניל, עד לקבלת קצפת יציבה
5 מקפלים לתוך הקצפת את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה
6 את בלילת עוגת הגבינה על תחתית הפירורים ומשטחים היטב
7 מפזרים מעל למלית הגבינה את הפירורים הנותרים
8 מעבירים את העוגה להתייצבות של כשעה במקפיא ומשם למקרר למשך לילה שלם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות