שניצל תירס ביתי

נכון שאפשר לרכוש בסופר אבל למה לא להכין בבית בקלות מנה שהילדים יעופו עליה?

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 תפוחי אדמה
2 ביצים
120-150 גרם גבינה צהובה (גאודה, קשקבל וכולי)
100 גרם שיבולת שועל אינסטנט
2 כוסות גרעיני תירס קפואים או משומרים ומסוננים
מלח ופלפל
1 כוס פירורי לחם
5 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים 25 דקות או עד שהם רכים. מקררים, אז קולפים, מעבירים לקערה גדולה ומועכים לפירה בעזרת מזלג
2 מטגנים את פירורי הלחם על המחבת עד להזהבה, מכבים את האש וממשיכים לערבב
3 מוסיפים לקערת הפירה את הביצים, שבולת השועל, המלח והגבינה הצהובה
4 מוסיפים גם את התירס ומערבבים לתערובת אחידה ומעט דביקה
5 אם התערובת מרגישה יבשה מדי, ניתן להוסיף עוד ביצה. אם היא מרגישה רטובה מדי, מוסיפים עוד שבולת שועל
6 מניחים את התערובת במקרר ל30 דקות למנוחה, מכוסה
7 מחממים תנור ל 200 מעלות
8 מכינים קערה עם מים – ובעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות גדולות ושטוחות
9 מצפים את הקציצות בפירורי הלחם הקלויים מכל הכיוונים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה וברווחים ביניהם
10 אופים במשך 15-20 דקות והופכים את השניצלים אחרי 6 דקות
11 מגישים יחד עם מטבלים שאוהבים (מיונז, קטשופ, צ'ילי)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות