חזרת עם סלק

מתכון לחזרת אמיתית עם סלק, מושלמת לפסח עם גפילטע פיש, לא חייב לחכות לליל הסדר כדי להכין אותה, אפשר כל השנה להנות ממנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לצנצנת חזרת בינונית
1 סלק מבשול ומקורר
1 שורש חזרת ( כ – 200 גרם)
1 כף סוכר
3 כפות חומץ תפוחים או הדרים
אופן הכנה
1 מגרדים את הסלק (מומלץ להשתמש בכפפה חד פעמית).
2 מגרדים את שורש החזרת (זהירות אדים חריפים !)
3 מוסיפים את הסוכר והחומץ.
4 מערבבים הכל יחד ונותנים לתערובת לנוח לפחות שעתיים בקירור.
חזרת של סבינה ולדמן
חזרת של סבינה ולדמן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות