טראפלס שוקולד כשר לפסח ופרווה של רון יוחננוב

מתכון לטראפלס שוקולד והפתעות של רון יוחננוב מתוך היוחננוב'ס, כשר לפסח מלא בשקדים, אגוזים, פיסטוקים ועוד. קינוח קליל וכיפי לליל הסדר או סתם נישנוש

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים+10 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 גרם שוקולד מריר איכותי
1/2 קופסה נוזל קוקוס
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלויים גרוסים
חצי כוס פיצוחים
1 כף שמן קנולה
שברי אגוזים / פיסטוקים גרוסים לעיטור
אופן הכנה
1 מכניסים את השוקולד והשמן בקערה שמתאימה למיקרוגל
2 מחממים במשך 30 שניות במיקרוגל, מוציאים ומערבבים וחוזר חלילה – מחממים שוב במיקרוגל במשך 30 שניות ושוב מערבבים, עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה
3 מוסיפים לשוקולד המומס את נוזל הקוקוס הפיצוחים והפיסטוקים הגרוסים ומערבבים בזריזות, לפני שהתערובת תספיק להתקשות
4 מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20*20 מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד (כדי להקל על החילוץ) ומפזרים מלמעלה את יתרת הפיסטוקים הגרוסים
5 מכניסים למקרר למשך שעתיים להתייצבות
6 חותכים לקוביות ומגישים
טראפלס שוקולד לפסח של רון יוחננוב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות