סופלה השוקולד הכי קל בעולם

מתכון מנצח לסופלה שוקולד כמו שחלמתם עליו שכל אחד יכול להכין בבית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם שוקלד מריר, שבור לקוביות
100 גרם שוקולד חלב
70 גרם חמאה
4 ביצים
70 גרם אבקת סוכר
50 גרם קמח
קורט מלח
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 220 מעלות
2 ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה בבאן מארי
3 לקערת מיקסר מוסיפים ביצים ואבקת סוכר ובוחשים על מהירות גבוהה. מוסיפים את החמאה והשוקולד ומערבבים היטב. מנמיכים למהירות בינונית ומוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
4 להפתעה במרכז הסופלה פשוט מוסיפים (לפני האפייה) במרכז כל סופלה קוביית שוקולד חלב או לבן. לשדרוג הסופלה (לפני האפייה)
5 משמנים מעט את תבניות האפייה וממלאים בתערובת עד לגובה 3/4 התבנית. אופים על 180 מעלות למשך 8 דקות בלבד. מוציאים את הסופלה מהתנור ומצננים
6 לאחר צינון, מוציאים בזהירות את העוגות מתבנית האפייה ומגישים עם כדור גלידה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות