אגדאשי טופו ביתי

קוביות טופו פריכות ברוטב טעים ומלא טעמים – מתכון קל להכנה למנה של מסעדה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם טופו
3 כפות עמילן טפיוקה או עמילן תירס
כפית שומשום
שמן לטיגון
3/4 כוס דאשי
3 כפות מירין
3 כפות סויה
כפית ג'ינג'ר מגורר
2 פטריות שיטאקי מושרות וקצוצות
8 פטריות שמפיניון פרוסות
להגשה בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
1 מנקזים היטב את הטופו מנוזלים וחותכים לקוביות גדולות
2 מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק, מערבבים עמילן טפיוקה עם שומשום ומצפים את קוביות הטופו מכל הכיוונים
3 מטגנים את הקוביות עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג
4 בסיר נפרד מחממים דאשי עם מירין, סויה ושיטאקי עד לרתיחה. שומרים חם עד להגשה
5 מוסיפים לרוטב פטריות וג'ינג'ר מערבבים היטב
6 מגישים קוביות טופו בתוך הרבה רוטב עם בצל קצוץ מלמעלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות