פתיתים אדומים

כל הילדים מתים על המנה הזו, פתיתים ברוטב עגבניות! גם מבוגרים אוהבים כי זה פשוט וטעים. מתכון למנה מנצחת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כפות שמן לטיגון
1 בצל מגורד בפומפיה
כפית סוכר
כף רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור
חבילת פתיתים
4 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
1 שמים בסיר עמוק ורחב 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עם כפית סוכר כדקה
2 מוסיפים רסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל וגם את חבילת הפתיתיםף מערבבים כ 2 דקות
3 מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה נמוכה ומסירים את המכסה עד שכל הנוזלים מתאדים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות