קציצות עוף עם המון ירק – כפיתות תוניסאיות

קציצות עוף טוניסאיות שבדרך כלל אוכלים בשישי בצהריים, אבל למה לחכות לשישי?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

650 גר' חזה עוף טרי
2 ביצים
2 תפוחי אדמה מבושלים
3 פרוסות חלה לחות
בצל גדול
3-4 שיני שום כתושות
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור שמיר
חצי צרור כוסברה
4 כפות סולת + 4 כפות מים רותחים
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית חוייג' למרק
מלח ופלפל (לפי הטעם)
אופן הכנה
1 שמים סולת במים ומניחים בצד
2 חותכים את חזה העוף דק כמו כן קוצצים את הלחם
3 במעבד מזון קוצצים את הבצל והירקות
4 מוסיפים את כל מה שקצצנו לסולת ומערבבים היטב
5 מוסיפים לתערובת תפוח אדמה מגורד בפומפייה דק , מוסיפים ביצים ואת כל התבלינים , מערבבים היטב ומניחים להתייצבות במקרר לשעה
6 מחממים שמן במחבת שטוחה, מכדררים כדורים ומטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה יפה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות