טורטייה מכוסמת

בכוסמת אין גלוטן ויש לה ערכים מדהימים. מתכון לטורטייה קלה להכנה שאפשר למלא במה שאוהבות ואוהבים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות כוסמת ירוקה מושרית 6-8 שעות
2.5 כוסות מים
1 כפית שטוחה מלח דק
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
1 כף שמן זית
1/2 כפית פפריקה
0.25 כפית אבקת קארי
1/2 כוס עשב תיבול שאוהבים (אורגנו, בזיליקום, נענע) קצוצים דק
אופן הכנה
1 מסננים היטב את הכוסמת המושרית, מכניסים למעבד מזון עם שאר הרכיבים ומערבבים היטב עד ליצירת בלילה אחידה
2 מחממים מחבת נון סטיק ושופכים כ 3/4 מצקת מהבלילה למחבת, מאת המחבת שכולה תתכסה בנוזל ויוצרים מעין קרפ
3 צורבים על המחבת כ 2 דקות עד שמופיעות בועות מלמעלה, הופכים וצורבים את הצד השני כדקה ומניחים בצלחת ערימה אחד על השני ומכסים במגבת נקייה
4 ממלאים במה שאוהבים וטורפים
ביצה בקן בטורטייה מכוסמת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות