צ'יפס זוקיני בתנור ברוטב איולי צ'יפוטלה

נישנוש בריא וטעים שקל להכין – צ'יפס זוקיני אפוי, מצופה בפירורי פנקו ופריך עם רוטב איולי צ'יפוטלה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 זוקיני חתוכים למקלות
1 כוס פנקו
2 כפות פרמזן מגורדת
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/8 כפית פלפל
1/4 כוס קמח
2 ביצים
פטרוזיליה
לרוטב איולי צ'יפוטלה:
3 כפות מיונז
1 כפית סרירצ'ה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 220 ומרססים נייר אפייה
2 מערבבים יחד בקערה את הפנקו, הפרמזן, אבקת השום, המלח והפלפל
3 קערה נוספת לקמח וקערה נוספת לביצים – טורפים את הביצים
4 טובלים את מקלות הזוקיני קודם בקמח, ואז מצפים בביצה, ואז מצפים בתערובת פירורי הפנקו
5 מניחים בתבנית ואופים 20 דקות או עד להזהבה
6 מערבבים מיונז וסרירצ'ה לרוטב
7 מגישים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה מעל ועם רוטב איולי צ'יפוטלה בצד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות