פרויקט סבתא: חמין מקרוני של מרים נדב

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם חמין מקרוני שהוא ארוחה שלמה בסיר אחד ובו פסטה מקרוני, ביצים, עוף ותפוחי אדמה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל
2 תפוחי אדמה
3 שוקיים עוף
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
שמן לטיגון
להרכבת הסיר:
ספגטי מס 15
3 ביצים מבושלות
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח

מידות והמרות משקל בבישול

צילום: ענת פייזר
אופן הכנה
1 קוצצים בצל, ומטגנים עד שהוא מתחיל להיות חום, ואז מוסיפים לסיר את העוף עם התבלינים, מטגנים את הכל רבע שעה, ומוציאים מהסיר על נייר רב מגבת
2 מבשלים את חבילת הספגטי בסיר מים עם כפית מלח גס למשך 10 דקות, מסננים ושוטפים
3 מתבלים את הספגטי במלח ופלפל
4 מסדרים בתחתית הסיר תפוחי אדמה – פרוסות עגולות של 2-3 ס"מ, על זה מעט שמן ובצל מטוגן, ועל זה חלק מהספגטי
5 5. מעל הספגטי מסדרים את שוקי העוף ושלוש ביצים שבושלו מראש עטופות ברדיד אלומיניום.
6 מעל העוף לפזר את יתרת הספגטי
7 לבשל על אש קטנה למשך כל הלילה
צילום: ענת פייזר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות