פאי תרד וגבינת פטה

מתכון קליל לפשטידת תרד וגבינה עם בצק פאי. מנה שלמות לארוחת צהריים לקחת למשרד, או לאירוח

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת בצק פריך מוכן מופשר
1 כוס שמנת מתוקה לבישול
2 ביצים
1 כף קמח
2 כוסות תרד קצוץ גס
50 גרם גבינת פטה או בולגרית, מפוררת
אופן הכנה
1 מהדקים בצק לתבנית פאי בגודל 26. מהדקים גם לדפנות – את העודפים חותכים ומניחים בצד
2 מחוררים במזלג את הבצק ומכניסים למקפיא לחצי שעה
3 מחממים תנור ל 180 מעלות, ומכניסים את הבצק לתנור לרבע שעה
4 מפזרים כמחצית עלי התרד ומחצית הגבינה על תחתית הקיש האפוי
5 מערבבים בקערה את הביצים, השמנת, המלח והפלפל ושופכים אל התבנית, ואת שאר התרד והגבינה יוצקים מעל הכל
6 מחזירים לתנור ל 12-15 דקות עד שהחלק העליון מוזהב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות