עוגת גזר ואגוזי מלך של מיקי שמו

העוגה עם הדימוי שהכי לא מתאים לה – כי עוגת גזר זו כנראה העוגה הבחושה הכי טעימה שיש – אל תאמינו לנו – תנסו ותבינו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ או ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
240 מ”ל (1 כוס) שמן קנולה
60 מ”ל (1/4 כוס) מים פושרים
2 ביצים גדולות
210 גרם (1.5 כוסות) קמח מלא
300 גרם (1.5 כוסות) סוכר חום בהיר
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/4 כפית ג’ינג’ר טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון טרי
3 גזרים (כ-400 גרם) מגוררים דק
1 כוס אגוזי מלך שבורים גס
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל 170 מעלות
2 טורפים שמן, מים וביצים בקערה
3 בקערה נפרדת מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ותבלינים
4 מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים גזר ואגוזים
5 מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת
6 מכניסים לתנור ואופים במשך כ-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים
7 שומרים מחוץ למקרר עד 3 ימים או במקרר עד 5 ימים
רוצים לגוון?
1 מחליפים את האגוזים ב-1/2 כוס צימוקים או חמוציות מיובשות
2 מחליפים את הקמח המלא בקמח רגיל ללא 1/4 כוס מים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות