להיט חדש ובריא – ניוקי מכרובית

ניוקי מכרובית שמכינים בקלות ועם רוטב עגבניות, קל להכנה, דל קלוריות, דל פחמימה וטעים בטירוף!!!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כרובית בינונית (500 גרם כרובית)
חצי כוס קמח לבן
1 כפית מלח
2 כוסות רוטב עגבניות
פרמזן ובזיליקום להגשה
אופן הכנה
1 מרתיחים מים ומכניסים את הכרובית לכ 20 דקות או עד שהכרובית לגמרי רכה
2 לוקחים 1/3 מהכרובית ומייבשים לגמרי מהמים, ניתן לסחוט בתוך מגבת לייבוש מלא עושים את זה גם ל 2/3 הכרובית שנותרה
3 מכניסים לקערה את הכרובית הרכה המיובשת ובעזרת מזלג מועכים לפירה
4 מוסיפים קמח ומלח ובעזרת הידיים לשים עד שהופך לבצק לא דביק
5 מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק ל 8 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לצינור וחותכים ריבועים קטנים (בגודל של ניוקי – מכל צינור אמורים לצאת 13 ניוקי בערך)
6 מרססים בספריי מחבת נון סטיק וצורבים את הניוקי על המחבת (לא את כל הכמות בבת אחת, עדיף ב2-3 חלקים)
7 צורבים את הניוקי על המחבת כ2 דקות ובעזרת מחבת לוחצים על כל ניוקי קלות כדי ליצור צורה, מפזרים מלח מלמעלה וצורבים לעוד 4 דקות
8 מכניסים את כל הניוקי לרוטב עגבניות, ומערבבים היטב
9 מגישים עם פרמזן ובזיליקום
ניוקי כרובית ברוטב עגבניות
ניוקי כרובית ברוטב עגבניות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות