קציצות מרוקאיות מתוקות של גיא פרץ

נשמע מוזר אבל קציצות מתוקות מרוקאיות זה טעים בטירוף, אורז בצד למנת צהריים מזינה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות:
400 גרם בשר קשתית
1 בצל
3 שיני שום
2 ביצים
3 כפות פרורי לחם
1 כף שמן
1/4 כפית קינמון
מעט ציפורן
1 כף סוכר
מלח ופלפל שחור טחון טרי
לרוטב:
3 בצלים גדולים פרוסים לחצאי טבעות
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית ג’ינג’ר קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון טרי
3 כפות שמן
אופן הכנה
1 טוחנים את כל מרכיבי הקציצות במעבד מזון או במטחנת בשר בטחינה דקה, מתבלים ומשהים למנוחה במקרר למשך כשעה
2 מטגנים היטב את הבצלים ומוסיפים את הסוכר לקבלת מרקם ריבתי
3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
4 מוסיפים חצי כוס מים ומרתיחים
5 מכינים קציצות עגולות מתערובת הבשר במשקל של 30 גר’ כל אחד ומוסיפים לסיר הרותח
6 מבשלים על להבה גבוהה כ – 10 דקות ומנמיכים את האש לעוד 40 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות