המתכון הויראלי מטיק טוק: תפוח אדמה ב-15 שעות

זמן הכנה ארוך אבל שווה לגמרי: המתכון הויראלי מאפליקציית טיק טוק שבזכותו תכינו את תפוחי האדמה הפריכים ביותר שאי פעם טעמתם.

בסרטון טיק טוק ויראלי שזכה ליותר מ-11 מיליון צפיות, שיתפה השפית Poppy O'Toole, את הסוד להשגת תפוחי האדמה הפריכים ביותר אי פעם. מדובר בתהליך הכנה ארוך שאורכו כ-15 שעות שכוללים חיתוך, השרייה במרינדה, סידור בשכבות, אפייה ואז טיגון.

ואל דאגה זה לא תהליך מסובך כמו שזה נראה. החלק הקשה ביותר במתכון הוא 12 שעות ההמתנה בזמן שתפוחי האדמה במקרר.

התוצאה הסופית היא לא פחות ממושלמת! תפוחי אדמה פריכים ואווריריים, קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים והטעם – מנצח. כל ביס וביס שווים את 15 השעות שנדרשו להכנה!

עשה לכם חשק? הנה המתכון המלא לתפוחי אדמה ב-15 שעות:

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כמות ל- 6 מנות
1 200 גרם חמאה
כף מלח ים
חצי קילו תפוחי אדמה
1.5 כוס שמן צמחי

@poppycooks Reply to @lfor05 The new and improved 15 HOUR POTATO recipe… ENJOY! ?? #potatotiktok #heaven #potato #15hourpotato ♬ THE NEW 15 HOUR POTATO – Poppy O’Toole
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-120 מעלות
2 קולפים את תפוחי האדמה, ושוטפים אותם.
3 פורסים אותם לפרוסות דקות עם מנדולינה.
4 מוסיפים את תפוחי אדמה הפרוסים לקערה עם החמאה ומלח, ומערבבים היטב כדי להבטיח שכל פרוסה תהיה עטופה במרינדה.
5 מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומניחים שכבות של פרוסות תפוחי האדמה באופן שווה, אחת אחת.
6 מכסים את החלק העליון בנייר אפייה ומכניסים לתנור ל-3 שעות או עד שהמזלג רך.
7 לאחר 3 שעות, הוציאו את תפוחי האדמה מהתנור,
8 מניחים מעליהם קופסת שימורים על כל חפץ כבד, (כדי לדחוס את תפוחי האדמה)מכניסים למקרר ל- 12 שעות.
9 לאחר 12 שעות, מוציאים את תפוחי האדמה מהתבנית, מסירים את קופסאות השימורים שהנחנו מעל, וחותכים למלבנים.
10 מחממים שמן ומכניסים את תפוחי האדמה לטיגון עמוק למשך 3-5 דקות עד להזהבה..
11 מוציאים מהסיר ומצננים.
12 מתבלים במלח ומתענגים על הטעם.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות