מתכון לפסטה רוזה מוקרמת וטעימה בטירוף

רוטב משולב של שמנת גבינות ועגבניות – מנה מענגת וטעימה ב- 10 דקות עבודה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם פסטה מבושלת
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
1 בצל קצוץ
3 שיני שום
1 ק"ג עגבניות שרי (או רגילות) חתוכות
300 מ"ל כוסות קרם שמנת
3 עלי בזיליקום קצוצים
30 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1 על אש בינונית נחמם שמן זית וחמאה.
2 מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-5 דקות עד להזהבה.
3 מוסיפים את שיני השום ומטגנים 1-2 דקות.
4 מוסיפים את העגבניות החתוכות ומבשלים 10 דקות.
5 מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות עם מכסה, תוך ערבוב מדי פעם. במידה והתערובת סמיכה מדי, מוסיפים 1/4 כוס מים.
6 בזמן שהרוטב מתבשל- מבשלים בסיר נפרד את הפסטה עם מים רותחים ומלח. עד שהיא מתרככת.
7 לאחר מכן, מוסיפים את השמנת, גבינת הפרמזן, מלח ופלפל , מבשלים כ- 3-4 דקות עד לרתיחה..
8 מוסיפים את הפסטה לרוטב המוכן ומערבבים.
9 מניחים בצלחת הגשה ומתענגים על הטעם!

בתיאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות