סופגניות פפנאש של אבי ביטון

אבי ביטון מלמד את אלי אילדיס להכין סופגניות רומניות לחנוכה מתוך התוכנית “לבשל עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 ק”ג קמח לבן
250 גרם גבינת טוב טעם
קליפת לימון מגוררת מ-1 לימון
1/2 כוס סולת טחונה
1 כפית סודה לשתיה
2 כפות גדושות סוכר
שמן לטיגון
להגשה:
ריבת דובדבנים
שמנת חמוצה 28%
סופגניות פפנאש של אבי ביטון
סופגניות פפנאש של אבי ביטון, צילום: יח"צ
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד שמן הטיגון, השמנת והריבה.
2 מכסים ומשהים כחצי שעה.
3 יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדורי פינג פונג.
4 מטגנים בסיר/מחבת עם שמן על להבה בינונית עד להשחמה.
5 מעבירים לנייר סופג.
6 מגישים עם שמנת וריבה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות