פילה דניס בחמאת עגבניות של אבי ביטון

כשאבי פגש את ג’ני: הם הכינו יחד מנת דג חגיגית ומרשימה בעזרת מתכון שתשמחו לנסות בעצמכם מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 פילה דניס עם העור
2 עגבניות חתוכות לרבעים
3 קוביות שום קפוא של “דורות”
2 פרוסות לימון
30 גרם חמאה
1 ענף טימין
מלח
אופן הכנה
1 במחבת כבדה יוצקים שמן זית וצורבים את הדג כדקה מכל צד.
2 מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את העגבניות והשום ומטגנים עוד דקה.
3 מתבלים במלח את פרוסות הלימון ומוסיפים גם אותו למחבת.
4 מנמיכים את הלהבה ומערבבים את החמאה.
5 מורידים מהכיריים וממשיכים לערבב ונזהרים שהחמאה לא תתפרק.
6 מגישים עם לחם קלוי ושמן זית.
פילה דניס בחמאת עגבניות של אבי ביטון
פילה דניס בחמאת עגבניות של אבי ביטון, צילום: איתיאל ציון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות