סופלה גבינה ודובדבנים של הנס וגלית ברטלה

הנס וגלית עם מתכון לעוגת סופלה גבינה ודובדבנים שהאורחים לא יוכלו להפסיק לשבח. מתכון ל12-15 מנות מתוך התוכנית "אופים עם ברטלה".

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תערובת גבינה:
500 גרם חלב
100 גרם חמאה
110 גרם קמח
150 גרם גבינה 5%
100 גרם גבינה קשקבל מגורדת
8 יח’ חלמונים
1 כף קמח תפו”א
8 יח’ חלבונים
100 גרם סוכר
מעט גרידת לימון
50 גרם צנוברים קלויים
15 קוקוטים חסיני אש
תוספת דובדבנים:
600 גרם דובדבנים חמוצים קפואים ומופשרים
220 גרם סוכר
1/4 כפית אבקת קינמון
מעט גרידת לימון
1 כף קורנפלור
אופן הכנה
1 משמנים את הקוקוטים עם חמאה מומסת ומפזרים סוכר.
2 מכינים מגש אפייה עמוק, מרפדים בנייר עיתון, ממלאים חצי במים חמים.
3 ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עוד דקה על האש.
4 מרתיחים את החלב בכלי נפרד ומוסיפים, מערבבים עד שהתערובת חלקה.
5 מוסיפים גבינה וחלמונים, מערבבים.
6 מערבבים קשקבל וקמח תפו”א ומערבבים לתוך תערובת גבינה/חלמונים.
7 מוסיפים צנוברים וגרידת לימון.
8 מקציפים חלבון לקצף יציב ומקפלים לתוך תערובת הגבינה, ממלאים את הקוקוטים ל – 3/4 גובה, מסדרים באמבטיית מים על ניר עיתון.
9 אופים בתנור מחומם מראש ל – 180 מעלות במשך 15 דקות.
10 מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם הדובדבנים הקשורים.
תוספת דובדבנים:
1 משרים דובדבנים מופשרים עם סוכר, גרידת לימון, אבקת קינמון במשך שעה.
2 מסננים את הדובדבנים, ממיסים את הקורנפלור עם מעט מהמיץ הקר.
3 את יתרת המיץ מרתיחים, מוסיפים בהשוואת טמפרטורות את המיץ עם הקורנפלור, מרתיחים שוב, תוך כדי ערבוב, מורידים מהאש ומוסיפים את הדובדבנים, מניחים בצד
סופלה גבינה ודובדבנים של הנס וגלית ברטלה
סופלה גבינה ודובדבנים של הנס וגלית ברטלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות