ברוסקטה טרטר ברמונדי ישראלי
ברוסקטה כזאת עוד לא הכנתם.. הפתיח הנפלא לארוחה המושלמת של ברוסקטה עם דג טרטר ברמונדי ישראלי – כמה דקות הכנה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 פילה דג ברמונדי ישראלי
1 בגט לבן בינוני
1 כף חמאה
1 כף שום כתוש
1/2 לימון בינוני סחוט
1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
3 כפות אננסים חתוכים לקוביות
1 חופן כוסברה קצוצה
1/2 כפית מלח גס
4 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות, חותכים בגט לפרוסות, מורחים כל פרוסה בחמאה ושום כתוש ומכניסים לתנור עד להשחמה
2 מכינים את הטרטר: חותכים קוביות קטנות מפילה של ברמונדי ישראלי, מוסיפים חצי לימון סחוט, בצל סגול קצוץ, קוביות אננס, חופן כוסברה, מלח גס ושמן זית. מערבבים הכל היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
3 מניחים את הטרטר על הברוסקטה ובתיאבון.
4 לאוהבי החריף – אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ
לאתר ברומנדי ישראלי לחץ כאן