בצק לפסטה של בתיה דורון

אוהבים פסטה? הגיע הזמן לעבור למגרש של הגדולים וללמוד להכין את הפלא בעצמכם.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם קמח מנופה
3 ביצים בגודל M
0.5 כפית מלח דק
1 מעט שמן זית
בצק לפסטה
צילום: יח"צ בצק לפסטה

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מכניסים את כל המרכיבים למיקסר או למעבד מזון ולשים עד לקבלת בצק אחיד
2 מכסים מייד במגבת מטבח נקייה
3 חותכים בסכין חתיכה מהבצק, משטיחים עם הידיים לצורת מלבן ומעבירים במכונה
4 אחרי שסיימנו להעביר את הבצק בכל המספרים והוא כבר דק, מעבירים את המכונה למצב שחותך פסים, ומעבירים את הבצק ליצירת פסטה
5 מרתיחים מים בסיר גדול (1 ליטר על כל 100 גר' פסטה), מוסיפים מלח וכשרותח מוסיפים את הפסטה
6 מבשלים את הפסטה כ- 3 דקות
7 מסננים, מוסיפים רוטב לבן / אדום (לבחירתכם) ומגישים
8 מוסיפים פרמזן
שימו לב:
1 . את המכונה צריך לקמח כל הזמן, כדי להקל על הרידוד
2 . וודאו כי יש לכם משטח עבודה מספיק גדול כדי שתוכלו לרדד את הבצק
3 . במידה ואין לכם מכונה, באפשרותכם לרדד את הבצק במערוך על משטח מקומח לעלה דק, לגלגל או לקפל ולחתוך לרצועות
4 ניתן גם להקפיא את הפסטה, אחרי שמרדדים לעובי שרוצים, מקמחים ומקפיאים

למתכונים נוספים של בתיה דורון לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות