פיש אנד צ'יפס של אנה בריימן

מנה קלאסית וטעימה שכולם אוהבים

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לרצועות
1.5 קילוגרם פילה בקלה
1.75 כוס קמח לכל מטרה
1 כוסות בירה קרה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 שמן לטיגון עמוק
פיש אנד צ'יפס
צילום: shutterstock פיש אנד צ'יפס

אופן הכנה

אופן הכנה
צ’יפס:
1 קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לרצועות בעובי 1 ס”מ
2 הניחו על האש סיר עם מים ומעט מלח והביאו לרתיחה. לאחר שהמים רתחו, הוסיפו את רצועות תפוחי האדמה ובשלו על חום בינוני 5 דקות. לאחר 5 דקות שטפו את תפוחי האדמה במים קרים להפסקת הבישול ויבשו אותם עם מגבת. חשוב לוודא שתפוחי האדמה התייבשו מהמים העודפים, לפני הכנסתם לטיגון
3 בסיר חממו שמן עמוק בחום גבוה וכשהשמן חם הוסיפו את רצועות תפוחי האדמה וטגנו אותם עד להשחמה. לאחר הטיגון הוציאו מהמחבת על נייר סופג והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם
דגים:
1 הוסיפו מלח ופלפל לדג הפילה משני צדדיו
2 בקערה הניחו שליש כוס קמח וטבלו את הדג בקמח כך שיכוסה בקמח משני צדדיו
3 בקערה הניחו כוס קמח וצרו חור באמצע. מזגו לתוך החור בהדרגה את הבירה וערבבו היטב את התערובת. הוסיפו לבלילה מעט מלח ופלפל
4 טבלו את הדג בתערובת עד לכיסוי מלא
5 טגנו את הדגים בשמן החם על אש בינונית נמוכה במשך 3 עד 4 דקות מכל צד עד שהם שחומים זהובים
6 הוציאו את פילה הדג המטוגן מהמחבת בעזרת כף מחוררת והניחו על צלחת מרופדת בנייר סופג
7 מומלץ לאכול את הפיש אנד צ’יפס עם לימון ורוטב מיונז או ספייסי מיונז

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות