פטריות במילוי בצל וגבינת מוצרלה של אנה בריימן

5 דקות עבודה ויש לכם ארוחה מפנקת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 פטריות גדולות
1 בצל
150 גר' שמנת מתוקה
100 גר' מוצרלה
1 מלח
1 פלפל
פטריות במילוי בצל וגבינת מוצרלה
צילום: מאור כהן פטריות במילוי בצל וגבינת מוצרלה

אופן הכנה

אופן הכנה
1 להוציא את רגליי הפטריות ולהגדיל את החור במרכז
2 לחתוך בצל ואת רגלי הפטריות שהוצאנו
3 לטגן קלות את הפטריות, הבצל ולהוסיף מלח, פלפל, ושמנת מתוקה
4 להוסיף את המילוי המוכן לפטריות הגדולות
5 לפזר מעל מוצרלה
6 להכניס לתנור לכ-25 דקות על 190 מעלות
7 לקישוט ניתן להוסיף שמיר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות