דג בחמאת חוויאג' של אבי ביטון

מתכון כזה עוד לא ראיתם: אבי ביטון שידרג את הרוטב התימני המוכר לחמאת חוויאג שמוגשת על דג דניס. מתוך התוכנית: "במטבח עם אמא"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 פילטים של דניס
250 גרם עגבניות מנומרות חצויות
5 שיני שום
1 צרור כוסברה קצוצה
100 גרם חמאה
מיץ מחצי לימון
1 צ’ילי אדום חריף
1 כפית חוויאג’ למרק
מעט מלח
מעט סוכר
אופן הכנה
1 שמים רבע מכמות החמאה במחבת וממיסים אותה.
2 צורבים היטב את הדגים.
3 מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לחמאה ומבשלים על אש בינונית כחמש דקות.
4 מוסיפים את החמאה ומבשלים 2 דקות נוספות.
5 מגישים לצד לחם לבן פשוט וטרי.
דג-בחמאת-חוויאג' של אבי ביטון
דג-בחמאת-חוויאג' של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות