טיפ של ד”ר אוז: 5 המזונות שעשויים למנוע סרטן!

מניעת סרטן יכולה להיעשות גם באמצעות תזונה נכונה. נסו את חמשת המזונות שיעזרו למגר את התאים הסרטניים

מחקר חדש ומטריד גורס כי סרטן מיקרוסקופי (תאי סרטן זעירים הנגלים תחת מיקרוסקופ בלבד) נפוץ כיום באופן חסר תקדים. מעקב אחר נשים בשנות ה-40 שלהן גילה כי ל-40% מהן סרטן שד מיקרוסקופי. ממצא מזעזע יותר חושף כי ל-100% מהאנשים בשנות ה-70 שלהם יהיה סרטן מיקרוסקופי בבלוטות התריס.

צריכתם המדוייקת של חמשת המאכלים הבאים עשויה לתרום למניעת אותם תאים סרטניים:

  1. בוק צ’וי

סוג של כרוב סיני המכיל בראסינין (brassinin): מרכיב אנטי סרטני יעיל במיוחד המצוי גם בברוקולי, כרובית וכרוב ניצנים. יש לצרוך את הבוק צ’וי שלוש פעמים בשבוע, במנות של חצי ספל, כדי להשיג תוצאות אופטימליות.

2. עגבניות מבושלות

יעילות יותר במניעת סרטן מעגבניות טריות. בשתיהן מצוי נוגד החימצון ליקופן, אך הליך החימום תורם לשחרורו והופך אותו לזמין יותר. יש לאכול עגבניות מבושלות פעמיים-שלוש בשבוע במנות של חצי ספל.

3. דג הפלאונדר

הדג הזה עשיר בחומצות שומן אומגה 3 ודל בכספית. מומלץ לצרוך שלוש מנות של 170 גרם בשבוע.

4. תותי שדה

נוגדי החמצון בהם יעילים במניעת סרטן. יש לאכול ספל ביום.

4. ארטישוק

מכילים שלושה סוגים של מולקות אנטי סרטניות. מומלץ לצרוך רבע כוס של לבבות ארטישוק ביום.

מומלץ לקרוא גם : טיפ של ד”ר אוז: כך תאטו את הזדקנות הגוף

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות