קוביות חלווה – קוקוס של אסטלה

אסטלה עם מתכון לחטיפים מפנקים שאפשר להכין בבית ונראים כאילו נקנו בפטיסרי יוקרתי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשטרוייזל
70 גרם קמח כוסמין (מלא או לבן)
70 גרם חמאה קרה בקוביות
70 גרם סוכר חום דמררה
לקוביות חלווה – קוקוס
100 גרם ממרח חלווה – קוקוס
40 גרם סירופ גלוקוז מומס
אופן הכנה
1 מכינים את השטורייזל: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחדיו את כל החומרים עד שמקבלים תערובת פירורית.
2 מעבירים למגש עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל °150 כ-10-12 דקות עד שמתקבל גוון זהוב.
3 מקררים היטב.
4 מכניסים את השטרוייזל המוכנים יחד עם ממרח החלווה – קוקוס וסירופ הגלוקוז לקערת ומערבבים את החומרים יחד עד לאיחוד.
5 משטחים בתבנית סיליקון בצורת קוביות ומקררים היטב.
6 מחלצים מהתבנית וטובלים בקוקוס טחון.

*אפשר להגיש בניירות אריזה צבעוניים.

קוביות חלווה – קוקוס של אסטלה
קוביות חלווה – קוקוס של אסטלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות