אורי שנבל, מנכ”ל נציגות מכירות של “סנורמה” ו”אושיאניה קרוזס” בישראל, מספר על שייט קולינרי באוניות לא גדולות יחסית (עד 700 נוסעים).
במהלך השייט פועל על הסיפון בית ספר לבישול בחסות השף הצרפתי ז’אק פפין,
ובפיקוח מוסד קולינרי אמריקאי. המנות הנלמדות על הסיפון מותאמות כמובן ליעדים
שהשייט מגיע אליהם. בסיורי החוף נהנים הנופשים מהמטעמים המקומיים, ועל הסיפון
הם משתתפים בתחרות בישול. באוניות יש כמה וכמה מסעדות יוקרתיות בסגנונות
שונים, שניתן לבקר בהן לכל אורך היום (ללא כל תוספת תשלום). מדובר בחוויית
שייט יוקרתית ועל כן – לא מתאימות לאירוח משפחות עם ילדים.